Sweetiepie`Angelina


                            Amber`s Pearls Sweetiepie Angelina (N)

Foreldrene til Angelina

                      

            IC (N) Easy Amadeus Cesar                     Queen av Khanikatt (N)

Angelina er min første Hellige Birma. Hun var født 19. April 2007. Hun er en Brunskillpaddet Jente. Har ikke hatt henne så lenge, men har funnet fort ut at hun har en kjempeherlig personlighet.

Hum er min lille hårball, så Go og Herlig

Hun liker godt å ver med på biltur. Utforsker litt i bilen før hun legger seg å sove på buret eller fanget. Liker ikke å ver i buret da. Hun blir veldig fort husvarm og slår seg fort til ro. Men henne så er det ikke snakk om at hun er tålmodig, det er berre slik personligheta henna er. Hun elsker å ver med over alt, så hun er ofte med når vi er på tur.

Hun liker alt som vi spiser og drikker, øl vin, iste, galiano..ja ho er den første som skal smake. Uansett hva som skjer så er hun mellom beina dine, å sette sammen noe uten henne, det går ikke. Hun elsker å hjelpe til..eller rettere sagt stikke av med småting som kanskje høre til noe. 

Hun var på utstilling i molde i helgen 22 - 23 september og hun fikk gode kommentarer. Hun kom til å bli svært lovandes som voksen og alt var perfekt på henne. Ørene hadde ikke senket seg helt og hun var sein i utmaskinga. Men dette kommer seg, så har stor tro på henne :)

Hun fikk Ex2 på lørdag og Ex1 på søndag. En Birma som var mer utviklet som slo henne. Men hun er ung enda og kommer til å nå langt, det er sikker på 

OG Amber..tusen takk for at du tok kontakt med meg og gav meg en slik herlig jente :)

GLADE TI DEJ JENTA MI ;)

       

                                             

ER IKKE HO NYDELIG VEL :)

Create a Free Website