Sweetiepie`Angelina


Berit

Beritpusen fikk vi 22.mars i 2006. Da var hun 12 uker gammel og en skikkelig skjønnhet. Så kosete og snill og ikke noe ondt i henne. Når hun var 6 mnd fikk hun begynne og gå ut. Noe hun fann at det var det kjekkeste hun visste, men til min store frustrasjon. Ville hun skulle vere masse inne og kose seg la med meg jeg. Hun er rett og slette en skikkelig utekatt som ikke vil kome inn før etter klokken 8 på kvelden. Men da var hun den reine kosekatten som en ikke vart kvitt. Trakka oss halvt i hel.

Når hun nådde året fikk hun sin første løpetid, og skjemte oss skikkelig ut. Aldri hørt en katt med en så høg og lang mjauing som ho kom med. Og jeg har da hatt mange hokatter før. Stakkars hybeldama som bodde bortafor oss..ho fikk gjennomgå av remjinga

Men gravid vart ho ikke før etter 3. løpetiden sin.

17. Mai fødte ho en grå gutt og ei svart og hvit jente som vi måtte avlive pga navlebrokk.

18. Mai reiste vi til dyrlegen med henne fordi jeg kjente at hun hadde en kattunge igjen i magen. Da bar det rett på operasjonsborde. Når jeg hentet henne fikke jeg med en rød og nesten livlaus liten kattunge som måtte ligge under toppen min og bli matete med flaske første døgnet. Men det var en sterk katt som hadde livsvilje.

Begge guttane har fått seg nye gode hjem og Berit har blitt sterilisert. Og blitt utekatt igjen desverre. Kommer inn etter 8 for masse kos.

Men hun er verden snillaste..aldri bitt eller klort. Tåler alt.

Ho er ei Ordntli Go`Jente & jeg er såååå glad i ho 

 

 

    

 

 

 

Er jeg ikke fin vel ;)

Create a Free Website